1 kage - ca. 20 stykker
- 4 æg
- 300 g sukker (ca. 3½ dl)
- 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
- 3 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 dl mælk
- 50 g smør
- Fyld
- 100 g smør
- 150 g kokosmel (ca. 4¼ dl)
- 225 g brun farin (ca. 3¾ dl)
- ½ dl mælk
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte. Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 5 x 22 x 30 cm) og bag kagen midt i ovnen.Fyld: Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen.Tip: Man kan piske æg og sukker lyst og luftigt over vandbad - pas på at det ikke bliver for varmt - så koagulerer æggene.
Bagetid med fyld: Ca. 5 min. ved 225°.
Mys mys Mikkel :*<3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar